Shigatsu wa Kimi no Uso

6 aprecieri
Shigatsu wa Kimi no Uso, sau in engleza Your Lie in April.
Un titlu foarte bine ales, spre final am inteles si eu ce semnifica.

Am vazut acest anime acum cateva luni in urma si oh vai, pot sa spun ca e un anime extrem de bun, un anime de suflet pentru mine. O sa incep prin a spune ca primul opening e genial, preferatul meu, iti da un vibe vesel chiar daca anime-ul in sine nu e chiar asa.

Minciuna Ta in Aprilie, o poveste in care incepem cu un adolescent in varsta de 14 ani, Arima Kousei, un fost pianist, la care la varsta de doar 5 ani era considerat un geniu. Canta acel pian dupa partitura, fara nicio greseala si fara nicio emotie, lumea vazandu-l ca si un fel de robot. Totusi n-a trait cea mai fericita copilarie, deoarece era abuzat de mama lui daca nu canta perfect, ea fiind o fosta pianista ce l-a dus mai departe pe Kousei in drumul muzicii. Fosta pianista deoarece avea o boala, o boala ce s-a dovedit a fi mortala, iar dupa moartea ei Kousei a trait o trauma. Chiar daca era abuzat de catre ea, o iubea din toata inima si canta ca sa o faca sa se simta mai bine. Trauma consta in faptul ca nu mai putea efectiv sa auda notele pe care le canta la pian, atunci cand canta il trecea multe sentimente de groaza pe langa asta, iar de atunci nu s-a mai atins de pian. Tsubaki, prietena lui din copilarie ii face cunostinta lui Watari, alt prieten de al lui Kousei, cu o fata pe nume Kaori. Kousei nu voia neaparat sa se duca sa o cunoasca, dar Tsubaki l-a cam fortat sa vina, deoarece acestia urmau sa se duca la ceva competie de violonisti, in care Kaori participa, adica doar voia ca Kousei sa o asculte, iar de aici incepe toata nebunia. Avem parte de aventuri, trecem prin niste faze atat de complexe, o groaza de sentimente. M-a lasat putin cu ochii umezi ce-i drept acest anime, ceea ce se intampla destul de rar.

Ce pot sa spun, o capodopera, un anime ce as vrea sa il uit de tot doar ca sa-l vad din nou si sa simt din nou acele sentimente.
Ceva ce recomand cu drag!
Concluzie generală: Capodoperă.
Vineri, 7 august 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
flowuurs, Danut-sempai, NiezuLeanu, Aku67, SilmaRusco, nicusor649
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
56
18
14

Encoding
104
9
3

Verificare
103
26
18

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...